A design for a ‘Nose to Tail Complex’ in the centre of London, inspired by Fergus Henderson’s St John’s restaurant. The building aimed to reconnect production and consumption in the heart of the City of London.

The design was shortlisted for the RIBA Forgotten Spaces ideas competition, and received a commendation from the judges. It was exhibited at the National Theatre as part of the London Festival of Architecture 2010.

Follow the links for the exhibition panels:

Board A – Site Survey      Board B – Proposal

This slideshow requires JavaScript.

Copyright © 2012 Dan Dodds.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: